Kehonhuolto

Shindo

Shindo-venytykset kohdistuvat mm. kehon  energiaratoihin eli meridiaaneihin. Venytykset  tuovat energiaradat kehosta esiin ja venyttelyn avulla on mahdollista avata tukkoisuutta ja tasapainottaa niitä. Ohjaaja käy tukemassa venytystä jolla myös helpotetaan kehossa olevia jännityksiä.

Fascial

Fascial- tunnit ovat kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelua. Tavoitteena samalla rauhoittuminen, rentoutuminen ja keskittyminen oman hengityksen rytmissä. Fascial perustuu myofascioiden, eli kehon lihaskalvoketjujen, läpikäymiseen ja niiden kautta koko kehon voimantuoton, tasapainon, koorninaationkyvyn ja liikkuvuuden parantamiseen

Roller & footbic

Tunnilla vahvistetaan lihaksia erilaisilla toiminnallisilla  liikkeillä, lisätään nivelliikkuvuuksia aktiivisilla venytyksillä ja rentoutetaan lihaksia sekä lihaskalvoja erilaisilla rullauksilla.
 
FOOTBICin avulla vahvistat niitä pieniä ja heikkoja  jalkaterän lihaksia, joiden kuuluisi pitää jalkaterä  ryhdissä. Tämä taas mahdollistaa ihmisen kineettisen ketjun ( jolloin liike ulottuu jalkaterästä ihmisen ylimpään niveleen asti) optimaalisen toimimisen. Roller & Footbic ovat yhdistelmätunteja jossa aloitamme ensin jalkaterien harjoitteilla ja päätämme tunnin Rollerilla tehtäviin liikeisiin: avaamme rangan liikeratoja sekä pidämme pienen rentoutushetken.
 
Kehonhuoltotunneilla liikumme pienryhmissä ( max.8hlöä) jolloin saat yksilöllisempää ohjausta ja neuvontaa. Tunnit pidetään Harvialantiellä.

Kaisan jooga & rentoutus

Joogaa kaiken ikäisille ,aloittelijoille ja jo jooganneille.

Oman kehon kuuntelua, voiman, notkeuden ja tasapainon säilyttämistä. Yhdistyettynä rentoutumiseen ja tasapainoisen hengityksen löytymiseen.