Olen Koulutettu hieroja Helena Vilen. Valmistuin v.1999 Hierojan ammattitutkintoon ja heti seuraavana vuonna perustin yritykseni Turenkiin.

Olen yrittäjyyteni ajan aktiivisesti kouluttanut itseäni jotta voisin palvella asiakkaitani paremmin ja monipuolisemmin erilaisilla hierontaotteilla. Se saikin minut lähtemään opiskelemaan Hierojan erikoisammattitutkintoa josta valmistun tammikuussa 2018 jolloin 2 vuoden uurastus on ohi.

Helena Vilen

Koulutettu hieroja, EAT,
Ryhmäliikuntaohjaaja

Minulla on runsaasti kokemusta eri-ikäisten asiakkaiden tuki- ja liikuntaelimistön oireiden hoidosta. Hoito-otteeni tunnetaan napakkana mutta silti rauhallisena & rentouttavana. Erikoisammattitutkinto toi paljon uutta hoito-otteisiin: lihaskalvo eli fasciakäsittelyn sekä mobilisoivan ja urheiluhieronnan tekniikoita. Vipuvarsitekniikoilla saadaan lisättyä niveleen sen luonnollista liikkuvuutta ja lisättyä nivelten ja sidekudosten aineenvaihduntaa sekä lievittää kipua. Triggerpisteitä käsittelemällä saadaan hoidettua jo kroonistuneita kipualueita. 

Sähköhoitoa eli TENS- hoitoa
voidaan käyttää hieronnan tukena lievittämään akuutteja & kroonistuneita kiputiloja. Tällä tavoin saadaan myös ääreisverenkierrossa aktivaatiota aikaan. Kinesioteippauksella saadaan hyvä jatkumo vielä useamman päivän ajaksi käsittelyn jälkeen. Purentalihasten käsittely on yksi mahdollisuus poistaa päänsärkyjä ja pään alueen vaivoja. Imukuppi- ja magneettikivihieronnalla saadaan nopeasti vilkastettua verenkiertoa ongelmallisella alueella jolloin se lämpiää ja rentoutuu nopeammin.

Hierojan Erikoisammattitutkinto mahdollisti myös sen että voin ottaa hierojaopiskelijoita vastaanotolleni harjoitteluun; ohjata, opastaa ja neuvoa heitä, käydä oppilaitoksissa ottamassa Näyttötutkintoja ja arviointeja vastaan sekä lähteä vaikkapa koulutustehtäviin hierontaan liittyvissä asioissa.

Vastaanotollani pidän myös ohjattuja pienryhmiä. Shindo- venyttelyryhmä, Fascial-, Roller- ja Footbic – kehonhuoltotunnit sekä Paturin kentällä Kahvakuulatunnit ympäri vuoden takaavat sen että saat erittäin kokonaisvaltaista ja kattavaa ohjausta josta kehosi kiittää!

Hyvinvointia Mielelle & Keholle!

Nähdään siis HyvinVoinnissa
Helena