HIERONTA PALVELUT

Hoidot jotka parantaa

Olen erikoistunut erityisesti purentalihasten eli bruksismin hoitamiseen sekä Dry Needling-kuivaneulaukseen ja näihin hoitoihin pääset pikaisellakin aikataululla. Lisäksi palveluihin kuuluu mm. Kinesioteippaus,  Korvakynttilänpoltto sekä erilaisia rentouttavia hoitoja: Intialainen Päänhieronta, Rentouttava Jalkavyöhykehyketerapia ja Shindohoito ja Oma Hetki-päänhoito. Lisätietoa löydät alapuolelta.

Hieronta

Klassista hierontaa jossa apuna käytän paljon erilaisia hierontaa tukevia tekniikoita joita olen vuosien varrelta saanut matkaani erilaisista kursseilta, viimeisempänä Hierojan Erikoisammattitutkinnosta.

Tekniikoita ( mm.Triggerpainantaa, Fasciakäsittelyä, Nivelten mobilisointia, MET-Tekniikkaa, imukuppuhierontaa, urheiluhieronnan otteita ) muutetaan hierottavalle alueelle sopivaksi.

Hieronta
(sis. Klassinen hieronta, Urheiluhieronnan otteita, Triggerpistekäsittely, Nivelten mobilisointi, MET-Tekniikka, Kivun hoito, Fascia käsittely, Kinesioteippaus 1.kerta ja  nyt myös Dry Needling- neuloitusta!!!

Hartiaseutu:
Kesto: 35 min
Hinta: 55 €

Puolihieronta:
Kesto: 50 min
Hinta: 60 €

Lyhyt kokovartalo:
Kesto: 65 min
Hinta: 70 €

Kokovartalohieronta:
Kesto: 85 min
Hinta: 85 €

rentouttava hieronta,_rauhoittava hieronta_päänhieronta
Triggerpainanta_ sidekudos käsittely_ hieronta
napakka hieronta
Edellinen Seuraava
Hampaiden narskuttelu öisin
Hamapiden pureminen yhteen
Hampaiden purenta_hampaiden narskuttelu_purenta hieronta
Edellinen Seuraava

Purentalihasten täsmähoito

Tavallisempia oireita purennan toimintahäiriöstä ovat mm. : leukaniveläänet, kipua leukanivel-ja purentalihasten alueella, kasvojen alueen kiputilat. Oireita voidaan helpottaa purentalihaksia hoitomalla, sekä tekemällä esim. leukajumppaa.

Hinta:
62 € / 55min

ILMOITTAUDU

Dry Needling

Dry needling (DN) eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Nimensä mukaisesti kehon sisään ei injektoida mitään vaan hoito perustuu pelkästään neulan aikaansaamaan vaikutukseen. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja.

Dry needling-hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa (myofaskia) sijaitsevia triggerpisteitä (TrP). Pinnallisempaa neuloitusta käytetään hoidettaessa esimerkiksi nivelalueen oireita ja heijastekivun alueita. DN-hoito stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja. Hoito poikkeaa kiinalaisesta akupunktiosta siten, että akupunktiossa hoidetaan meridiaaneilla eli energiakanavilla olevia akupisteitä kiinalaisen lääketieteen mukaisesti. Dry needling ei siis ole akupunktiohoitoa.

Trigger-pisteet (TrP) ovat herkkiä tai kipeitä pisteitä lihaksessa jotka tuntuvat pinnallisissa lihaksissa kireinä juosteina tai hernemäisinä pisteinä. Kireät juosteet ovat jatkuvasti lyhentyneessä tilassa olevia lihassyitä. Tämä lyhentynyt tila estää lihasta toimimasta sille ominaisella tavalla heikentämällä sen aineenvaihduntaa paikallisesti.

Trigger-pisteet aktivoituvat yleensä toistuvan rasituksen, stressin tai kohonneen verenpaineen aiheuttamana tai esimerkiksi happamoituneen kehon muodostamana. Myös kroonisesta kivusta kärsiville kehittyy TrP:itä. Trigger-pisteille on tyypillistä heijastekipu. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidettava piste voi sijaita yllättävän kaukana varsinaisesta kipualueesta.

Hinta:
62 € / 55 min

ILMOITTAUDU
Dryneedling
kinesioteippaus_back on track teippi
tuki teippaus
kinesioteippaus
Edellinen Seuraava

Kinesioteippaus

Toimii kivun lievittäjänä, parantaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa kireältä alueelta, tukee ja korjaa esim.ryhtiä ja lisää liikelaajuutta. Kinesioteippi nostaa kevyesti ihon pintaa seuraavasta fascia eli
lihaskalvokerroksesta jolloin aineenvaihdunta pääsee vilkastumaan kivuliaalla alueella.

Hinta:
+10 € (suppea alue)
+14 € (laajempi alue)

Hemmottelevat hoidot

Shindohoito

Rentoutushoito jossa käydään meridiaaneja eli energiaratoja läpi. Hoidossa aloitettaan perinteisellä jalkahoidolla jossa käsitellään varpaat ja jalkapohja rauhallisilla sekä rytmikkäillä liikkeillä. Hoidon lopuksi siirrytään tekemään kasvohoito ohuen liinan läpi jossa painellaan kasvojen pisteitä. Tämä hoito pysäyttää hetken ja kehosi todella pääsee rentoutumaan!

Kesto: 45 min
Hinta: 50 €

OTA YHTEYTTÄ
tuen antaminen
eteentaivutus_shindo venytys
Meditaatio_keskittyminen_rauhoittuminen
Edellinen Seuraava
Intialainenpaanhieronta

Intialainen päänhieronta

Rentoutushoito jossa käsitellään istuma-asennossa pään aluetta erilaisilla otteilla mm.painelulla,
rapsuttelulla ja rauhoittavilla pyörivillä liikkeillä. Voidaan lievittää päänsärkyä, migreeniä, stressiä ja hoito
vilkastuttaa pään alueen verenkiertoa. Jos nautit pään alueen käsittelystä tämä on Sinun juttusi!

Kesto: n.40 min
Hinta: 47 €

Oma Hetki- päänhoito

Pysähdy. Hengitä. Rentouta mielesi ja vapauta energiaa kehoosi!

Access Bars® päähoidossa käsitellään lempeillä painalluksilla päänalueen 32 pistettä, jotka mm.rentouttavat kehoasi, opettavat sinua läsnöoloon, kuuntelemaan kehosi tilaa, helpottavat ylivirittynyttä kehoa/ mieltä. Tämä hoito ”pakottaa”sinut pysähtymään kaiken kiireen keskellä. Hoidon jälkeen saatat tunnet olosi mm. lisääntyneenä rentoutena, stressin vähenemisenä, rauhallisempana mielenä, tilaa uudistaa kehoasi, energian lisääntymisenä ja ”tyhjänä”päänä- ihan kuin olisit deletoinut pääsi kaikesta ylimääräisistä ajatuksista. Hoito sopii kaikille lapsista iäkkäämpään ikään saakka, eikä hoidolle ole esteitä. Sairauden sattuessa hoitoa ei toki tehdä.

Acces on tietoisuuuden kasvattamiseen kehitetty rentoutta edistävä hoito. Hoito päästää irti turhista ajatuksistasi ja saat itsellesi uudenlaista näkökulmaa. Acces Bars vapaasti suomennettuna onkin ”pääsy tietoisuuteen”, ”pääsy omaan läsnöoloon”. Hoidon on kehittänyt Gary Douglas Amerikassa yli 20 vuotta sitten. Hän oli elämässään siinä pisteessä, jossa mikään ei toiminut. Hän oli vuosikaudet yrittänyt saada asioita järjestykseen, harjoittanut asioita, joiden olisi pitänyt tuoda onnellisuutta ja tasapainoa mutta päätynyt kerta toisensa jälkeen umpikujaan. Hän alkoi kehittää omia kykyjään auttaa ihmisiä vapauttamaan heidän omia energioitaan ja jumittuneita uskomuksia. Lisätietoa täältä:

https://www.accessconsciousness.com
Hinta: 62 € / n.60min

omapäänhoito_turenki_helenavilen
jalkavyöhyke

Rentouttava jalkavyöhyketerapia

Rentoutushoito jossa käydään yleisimmät vyöhykealueet / pisteet jalkapohjasta läpi. Hoidon päätteeksi käsitellään kasvo- ja niskan alue rauhallisella, rentouttavalla hieronnalla. Tämä on oiva tapa rentouttaa mieli ja keho arjen kiireen keskellä!alueen käsittelystä tämä on Sinun juttusi!

Kesto: 55 min
Hinta: 62 €

Korvakynttilänpoltto

Hopi-korvakynttilät valmistetaan pellavakankaasta joka on kovetettu puhtaalla mehiläisenvahalla, hunajauutteella sekä perinteisillä intialaisilla yrteillä kuten kamomillalla, salvialla ja kuismalla. Tämä on luonnollinen tapa puhdistaa korvaa vaikuista ja hoitaa tukkoisia onteloita ja erityisesti jos kärsit poskiontelontulehduksista.

Hopi- korvakynttilät ovat saaneet alkunsa Pohjois- ja Etelä Amerikan intiaanikansoista jossa he polttivat toisten heimolaistensa korvia. Tuli joka kynttilän päässä lepattaa kiehtoi heitä ja he uskoivat saavansa taikavoimia : hallintaansa enemmän valoa ja lämpöä.

Korvakynttilä asetetaan hellästi korvakäytävän suulle. Kevyt alipaine ja liekin liikkeet aikaansaavat värähtelyaaltoja. Tällä tavoin saadaan vilkastettua aineenvaihduntaa korvan alueella sekä ilma tehokkaammin kiertämään korva-poski- ja nenäonteloissa.

Hinta: 27 €

korvakynttila
Huomio! Peruutukset veloituksetta 24 h ennen hoitosi ajankohtaa. Sen jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan 75% hoidon hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden hoitohinnan mukaisen maksun!

Maksutavat

Käteinen, Pankki / luottokortti, ePassi & SmartumPay hyvinvointi- ja ePassi hyvinvointi etu

OTA YHTEYTTÄ