Hinnasto

Valmennukset, kurssit & Workshopit

Suosittu liikuntaryhmä uusitulla sisällöllä! Valmennusaika 11.9. – 1.12.2022

Syksyn kestävä, 13 vk pienryhmävalmennus, jonka painotusalue on liikunnan lisäämisestä arkeen, peruskuntoa kohottaen ja lihaksien aktivoiminen. Yhteisiä tapaamisia 19 josta 17 kertaa liikkumista yhdessä. Tällä kurssilla myös suuntaamme ajatuksia terveelliseen ja hyvää syömiseen muutamilla ravintoaiheisilla kerroilla, josta  toinen tapaaminen tapahtuu kaupassa ja tutkitaan yhdessä mitä sieltä kannattaa ostaa kotiin.

Lisäksi jaamme ruokavinkkejä toisille! Halutessasi kurssiin sisältyy kehonkoostumusmittaus. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa erillinen ravintovalmennus.

Valittavana sinulla on kaksi erilaista pakettia: BASIC- paketti sisältää ohjatut tapaamiset, kehonkoostumusmittauksen 2x sekä kaupanpäällisenä TREENIKALENTERIN.

PRO-paketti sisältää edellisten lisäksi viikottain vaihtuvan peruskunto-ohjelman, jossa liikunnan kuormitusta lisätään asteittain kuntoa kohottaen ja asiakkaan toiveet huomioiden.

Sunnuntaisin kokoonnumme Hyvinvoinnin tiloissa ja teemana näillä kerroilla on herätellä syvät lihaksemme ja vahvistaa niitä monipuolisesti. Alkuviikkojen ajan torstaisin tapaamme ulkona. Tapaamme Turengin keskustan läheisyydessä  ja haetaan tuntumaa metsiin, portaisiin ja mäkiin. Syksyn edetessä siirrymme sisätiloihin ja keskitymme vahvistamaan isoja lihaksiamme ja haastamaan itseämme.

Suuren suosion edellisellä kurssilla saanut kehonkoostumusmittaus  kuuluu alussa ja lopussa molempiin paketteihin mutta se ei ole pakollinen ( ja punnitus jos haluaa ) . Lisäksi joka kuukausi on oma teemakuukausi ruokavalioon liittyen ja tähän liittyen saa halutessaan kotitehtäviä kokkailun merkeissä sekä reseptivinkkejä.

KAUPAN PÄÄLLE TREENIKALENTERI

Hinta:  BASIC- paketti 310 ,- tai voit maksaa kätevästi kuukausittain   4 x 83,- / kk

            PRO- paketti     410,- tai erissä kuukausittain 4 x 108,- / kk

 Haluatko aloittaa yhteisen harrastuksen puolison kanssa?  -10% molempien maksusta

 Oletko vuorotyöläinen? Nyt sinut on huomioitu !   -15% hinnasta pois

 

Tapaamiskertojamme ovat: su / to  Ravintokerroilla maanantait 17.10 & 14.11 1.30min klo: 18.30

su: klo:17.15-18  / to 18-19

 1. / 15. / 18. / POIKKEUS KE 21.9 / 29.9
 2. / 9. / 13. / 17. / 23. / 27.10

3.11 / 10. / 13. / 14. / 17. / 24. / 27.11 sekä 1.12

 

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa erikseen yksilöllinen ravintovalmennuksen, joka sisältää:

 • kartoituksen alussa, puolivälissä ja lopussa
 • henkilökohtaiset tapaamiset ja puhelinyhteydet 3- 6 kertaa
 • tavoitteiden tarkastelu ja puolessa välissä tehtävä kehonkoostumusmittaus
 • raportit sähköpostiisi tapaamistemme jälkeen
 • yhteydenotot tapaamistemme välissä.

Valmennuksen hinta kevään ajalta : 4kk   360 € TAI 4 x 95 €/kk. Ole yhteydessä Helenaan suoraan jos haluat kuulla lisää 050 3218047 tai

Valmennuksessa teemme mm. ryhtiä, liikkuvuutta ja tasapainoa parantavia liikkeitä, vahvistamme syvienlihaksien toimintaa Helenan opastaessa, sivuamme myös lantionpohjan lihasten tärkeyttä ryhtimme kannattajana. Charlotan kerroilla  keskitytään vahvistamaan, voimistamaan ja venyttämään liikesarjoilla voimaa ja tasapainoa kehoon sekä  avaamme pitkillä ja rauhallisilla venytyksillä kehon kireyksiä.

Valmennus soveltuu kaiken ikäisille liikkujalle, joka haluaa monipuolisesti huoltaa omaa kehoaan ja opetella rentoutumista ja läsnäoloa.

Ajankohdat:

Sunnuntaisin alk. 11.9 – 20.11 klo: 18.15 – 19.15

( ei vk 41 )

Tapaamiset 10 x Kurssin päätteeksi 2 korvauskertaa, johon voit osallistua, vaikka olisitkin päässyt jokaiselle tapaamiselle. ( ei vk41)

Hinta:

158€ / hlö 10 x ( yht.12 )

 

 

Kevään ehdoton suosikki kurssi!!!

Pömppövatsaa pienemmäksi- sekä Jomon-shindo venytyksien yhdistelmä kurssi, joka toiveista räätälöitiin nyt 8 x kurssiksi! Tämä sopii jatkokurssiksi pöppövatsaa-kurssille mutta myöskin uusille kävijöille! Teemme tunnin aluksi keskivartaloa vahvistavia liikkeitä helposta hiukan haastavempiin kurssin edetessä. Lopuksi teemme Shindon rentouttavia venytyksiä  niin , että pääset rentoutuneena lähtemään kotiin. Saat myös vatsalihasliikkeistä videotallenteen viikottain. Voit osallistua myös ZOOMin kautta.

Ajankohta:

Sunnuntaisin  11.9 – 13.11 klo: 19.30 – 20.15

Hinta: 100 €/ hlö

Syksyn kestävä valmennus auttaa sinua löytämään oman tapasi syödä terveellisesti!

Valmennuksen tavoitteena on löytää jokaiselle sopiva yksilöllinen tapa syödä ja liikkua. Pääpaino on ravitsemuksessa. Sinulla on mahdollisuus osallistua lisäksi Lantionpohja Vahvemmaksi alkeiskurssille ( 15.9- 13.10 klo: 19.15-20.00 ) TAI Pömppömahaa Pienemmäksi-kurssille ( 27.10- 24.11 klo: 19.15- 20.00). Kyse ei ole kuurista tai ihmedieetistä vaan siitä että muutamme omia tottomuksia pikku hiljaa kohti terveellisempää elämäntapaa. Valmennus ei anna grammantarkkoja ruokamääriä, tiukkoja kuntosalitreenjä tai tyhjän vatsan aamulenkkejä. Tarkoitus on tehdä pysyviä muutoksia elämäntapoihin, omaa kehoa lempeästi kuunnellen. Hyvä olo syntyy nauttimalla keholle optimaalisessa muodossa olevaa ravinnerikasta ravintoa. Ja mikä parasta, se voi olla herkullista!

Valmennuksen jälkeen tiedät, mitä kehosi tarvitsee ja mikä on sille parasta, millaisia tuotteita valitset kaupasta, miten voit herkutella tervellisesti ja hyvällä omallatunnolla, miten siirrät hyvät valinnat helpoksi rutiineiksi arkeesi.

Solakampana Syksyyn – pienryhmävalmennus sisältää:

 • alkukartoituksen sekä palautuskeskustelun
 • kehonkoostumusmittaukset alussa- ja lopussa
 • 5 ryhmätapaamista 2h/ kerta, viimeisellä kerralla 3h. Jokaisella kerralla oma teema
 • Osallistuminen Lantionpohjaa vahvemmaksi TAI Pömppövatsaa pienemmäksi kurssille
 • Orientaatio- ja kotiharjoituksia tapaamisten välillä mm.liikutateema kk saat 4 x harjoitusvideoita
 • oma WhatsApp-ryhmä, jossa myös ohjaajat mukana
 • Kaupassa käynti yhdessä
 • sähköpostituen ohjaajilta sovittuina aikoina
 • viimeisen kerran iltapala- aineet

YLLÄTYSLAHJAN VIIMEISELLÄ TAPAAMISKERRALLA

Pienryhmävalmennus alkaa ma 12.9 .2022 klo: 18-20 ja päättyy 12.12. klo:17.15- 20.15.

Muut tapaamiskerrat ovat: 10.10, 7.11, 28.11 sekä 12.12 2022 sekä jommankumman kurssi aikataulu

Hinta:  450,- TAI voit maksaa kerran kuukaudessa tapaamiskertojemme yhteydessä 4 x 116 € .  Valmennus toteutuu 5 osallistujalla ja max.määrä on 7 hlöä.

Valmennuksen pitää ravintovalmentajat; Charlotta Forsman & Helena Vilen

Valmennus toteutuu 5 osallistujalla ja max.määrä on 7 hlöä.

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa erikseen yksilöllinen ravintovalmennuksen, joka sisältää:

 • kartoituksen alussa, puolivälissä ja lopussa
 • henkilökohtaiset tapaamiset ja puhelinyhteydet 3- 6 kertaa
 • tavoitteiden tarkastelu ja puolessa välissä tehtävä kehonkoostumusmittaus
 • raportit sähköpostiisi tapaamistemme jälkeen
 • yhteydenotot tapaamistemme välissä.

Valmennuksen hinta kevään ajalta : 4kk   360 € TAI 4 x 95 €/kk. Ole yhteydessä Helenaan suoraan jos haluat kuulla lisää 050 3218047 tai hyvinvointia.vilen@gmail.com

Asiakkaiden toiveista räätälöity 5 x 45 min kurssi. Ensimmäisellä kerralla käymme lantionpohjan anatomiaa läpi niin, että ymmärrämme  konkreettisemmin omaa kehoamme. Jokaisella kerralla teemme rentouttavia- ja vahvistavia harjoituksia, kerraten edellisen kerran asioita ja tutustumalla uusiin liikkeisiin. Saat viikoittain muistutusvideot, joiden mukana voit tehdä / kerrata opittuja asioita.

Kurssiin voit tarvittaessa osallistua etänä ZOOM-palvelun kautta. Ilmoita tästä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. kurssi toteutuu 4hlöllä ja ryhmään mahtuu 6hlöä.

Lantiopohja vahvaksi, alkeis:

Torstaisin 15.9- 13.10 klo: 19.15-20.00

( POIKKEUS ma 19.9 kerta ZOOMin kautta kaikille kurssilaisille, Helenan koulutusmatkan vuoksi)

Hinta: 62 € / hlö ( huom!!! kertaajat -10!)

Jatkamme edelleen lantionpohjan lihasten parissa, joten tämä sopii täydellisesti myös jatkoksi alkeiskurssille. Lisäksi etsimme corealueen eli keskivartalon tärkeimmät lihakset ja aloitamme pikkuhiljaa aktivoimaan ja vahvistamaan niitä.

                                            Etenemme rauhalliseen tahtiin, jolloin takaamme myös onnistumisen ja annamme lihaksille mahdollisuuden vahvistua.  Lisäksi saat viikottain treenivideon, jossa pääset harjoittelemaan kotona oikeaoppisesti. Lisäksi videolla mukana bonustehtäviä!

Kurssiin voit tarvittaessa osallistua etänä ZOOM-palvelun kautta. Ilmoita tästä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. kurssi toteutuu 4hlöllä ja ryhmään mahtuu 6hlöä.

Ajankohta:

Torstaisin 27.10- 24.11 klo: 19.15- 20.00

Hinta: 62€ / hlö ( huom!!! kertaajat -10%)

kurssi toteutuu 4hlöllä ja ryhmään mahtuu 6hlöä.

Äänimaljarentoutus Tanjan soittaessa erilaisia maljoja ja soittimia joiden lumoaviin ääniin voit rauhoittua ja vaikkapa torkahtaa.

Ajankohta: 

Ke 14.9 klo: 17-18

Hinta: 20 €

 

Tunteita ja Tuoksuja – AFTERWORK perjantaihin      SYKSYN UUTUUS!!!

Heitä hyvästit viikon kiireelle! Rentoudu shindovenytysten parissa- näiden ja hengityksen avulla voit rentoutua ja päästää irti kehon & mielen jännityksistä. Helena ohjaa ja tukee liikkeitä sinulle sopivaksi.

Tanjan tuoksupajassa osallistujat pääsevät rakentamaan itselleen oman hoitavan voimatuoksunsa.

Ajankohdat:  Pe 30.9 klo: 17.30 – 19.30

Kesto: 2h
Hinta: 
45 € / hlö

Suositut  HyvinVointia Keholla&Mielelle-päivät !  Nyt UUTUUTENA Hemmottelupäivä kahtena eripituisena versiona.

29.10 aamupäivän aikana teemme rentouttavia itsehoitoja, keskitytään syvävenytyksiin, kehoa avaaviin harjoituksia. 12.11 pulahdetaan äänimaljojen aaltoihin hengitellen ja rentoutuen samalla lempeiden shindovenytysten parissa.

Päivä toteutuu 5 osallistujalla / max.7

  Ajankohdat & hinnat:

La 29.10 Syvävenytykset, rentoutus 2,5 h klo: 9.30 – 12

Hinta:  48 € /  hlö

Päivä sisältää välipalan.

La 12.11  Sointushindo klo: 9.30 – 10.45 & 11 -12.1

 Hinta: 28 € / hlö

 

 

KEVÄÄN SUOSITUIN !!!!

Tätä on toivottu !

Rentoutetaan niskan ja pään aluetta 75min aikana  mm. venytellen, painaen akupisteitä, käymällä purentalihaksia läpi ja kaiken kruunaa Qua sha-kampa käsittely kasvoille. Tätä et voi missata jos rakastat pään alueen hemmottelua! Hintaan sisältyy Qua sha-kampa. 

Tätä et voi missata jos rakastat pään alueen hemmottelua!

Hintaan sisältyy Qua sha-kampa. 

Ajankohdat:

Keskiviikot 5.10 & 30.11 klo: 18.30 – 19.45

Hinta: 40 € / hlö ( jos sinulla on jo oma kampa, ota mukaasi- hinta 27 € )

Kaasut Kuriin – kurssi 2 x                        SYKSYN UUTUUS!!!

Perehdymme Foodmap-ajatukseen ja miten voimme saada suolistoamme voimaan paremmin, mitä pitää ottaa huomioon omassa ruokavaliossa, miten lempeä liikunta/ venyttely tukee suolistomme toimintaa. Kahden kerran tiiviskurssilta saat hyvän tieto- ja toimintapaketin oman suolistosi hyvinvointiin.

 

Kurssin min.määrä 5hlöä/ max.8

Kesto:

Maanantaisin 24. ja 31.10 klo: 18 – 19.30

Hinta: 65€ / hlö

Suosittu Retriitti saa kaverikseen sporttisemman version Ojalan mökeillä !!!

Perjantaista lauantai-iltapäivään kestävä Hemmottelua & Voimaa pitää sisällään mm. reipasta liikuntaa, mindfulness harjoituksia, rentoutumista,  1 kovatempoisemman treenin, dynaamista venyttelyä. Perjantai- illan päättää jalkahoito, jonko teemme alusta saakka itse ja keräämme luonnosta materiaaleja kylpyveteen. Sen jälkeen on hyvä vetäytyä maukkaan ruoan pariin sekä lämpöisiin löylyihin. . Lauantaina tehdään ulkona kovatempoinen treeni, sään salliessa myös venyttelyä.

Pakettiin sisältyy: majoitus Ojalan lomamökeillä, iltaruokailu, aamupalatarpeet, lounas, 6 erilaista / pituista ohjattua harjoitusta sekä jalkahoito tarvikkeet.

Lakanat / pyyhkeet lisämaksusta.

 

Ajankohta:

Pe 7.10 klo: 17.30 – lauantaihin 8.10 klo: 14

Hinta 185 € /hlö

( min.6 osallistujaa / max.8 hlöä)

Perjantai-illasta lauantai iltapäivään kestävä retriitti luonnon kauniissa maalaisympäristössä https://www.ojalanmokit.fi

Viikonloppu sisältää mm. rentouttavia harjoituksia, syvävenytyksiä, luonnossa tehtäviä harjoituksia, äänimaljarentoutuksen jonka toteuttaa Ilona Rentoutuskauppa.fi :stä

Pakettiin sisältyy: majoitus Ojalan Lomamökeillä, iltaruokailu, aamupalatarpeet, lounas, 6 erilaista / pituista ohjattua harjoitusta.

Lakanat / pyyhkeet lisämaksusta.

 

Ajankohta: 

Pe 16.9 klo: 17.30 – 17.9 klo:14 asti

Hinta:

185 € /hlö ( min.6 osallistujaa / max.8 hlöä)

 

Viikkotunnit

Shindo venytykset kohdistuvat mm.kehon energiaratoihin eli meridiaaneihin. Venytykset tuovat energiaradat kehosta esiin ja venytysten avulla on mahdollisuus avata tukkoisuutta ja tasapainottaa niitä. Talvisin myös käytämme lämmintä vesipulloa tehostamaan venytyksiä ja rentoutumista.

Jomon venytykset kohdistuvat enemmän rankaan sekä nivelten liikkuvuuden lisäämiseen kiertojen ja taivutusten avulla.

Ajankohdat:
Ke 31.8 – 7.12  klo: 11.00

( ei vk 42 )

Hinta: 14 € / krt

Syksyn ajan saatavilla toivottuja IRTOTUNTEJA ( = kertamaksullisia) ulkotreeneihin ja uutuutena muutama sisällä tehtävä harjoite. Marraskuun puoliväliin saakka kerran viikossa tapaamiset eri teemoilla ja eri paikoissa takaavat monipuolisen treenin !

Tuuhan reippailemaan!

 

Aikataulu on seuraavanlainen:

18.9 klo 17-18 Kahvakuulatunti Paturin kentällä

21.9 klo1 8.30-19.30 Raput ja voima Yläaste

29.9 klo 18-19 Vahva keskivartalo Hyvinvoinnissa

6.10 klo 18-19 Ulkotreenit kiertoharjoittelu Yläaste

10.10 klo 18.30-19.30 Kahvakuulaa Paturilla

27.10 klo 18-19 Tasapaino & keskivartalo Hyvinvoinnissa

3.11 klo 18-19 Raput ja kiertoharjoittelu

10.11 klo 18-19 Voimatreeni Hyvinvoinnissa

17.11 klo 18-19 Kehonhuoltoa & rentoutusta Hyvinvoinnissa

 

Ulkotreenit 10€ / sisätreenit 14 €

Tunti toteutuu 4 osallistujalla. Hyvinvoinnissa max.määrä on 7 kpl ja ulkona 12 hlöä.

 

Hoidot

Hieronta
(sis. Klassinen hieronta, Urheiluhieronnan otteita, Triggerpistekäsittely, Nivelten mobilisointi, MET-Tekniikka, Kivun hoito, Fascia käsittely, Kinesioteippaus 1.kerta ja  nyt myös Dry Needling- neuloitusta!!!

Hartiaseutu:
Kesto: 35 min
Hinta: 53 €

Puolihieronta:
Kesto: 50 min
Hinta: 58 €

Lyhyt kokovartalo:
Kesto: 65 min
Hinta: 66 €

Kokovartalohieronta:
Kesto: 85 / 110 min
Hinta: 80  / 85 €

Akuutti hieronta-aika:                                                                         Kesto: 30 min  ( sis.tarvittaessa Dry Needling-kuivaneuloituksen)                Hinta: 43 €

 

 

 

Dry needling (DN) eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Nimensä mukaisesti kehon sisään ei injektoida mitään vaan hoito perustuu pelkästään neulan aikaansaamaan vaikutukseen. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja.

Dry needling-hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa (myofaskia) sijaitsevia triggerpisteitä (TrP). Pinnallisempaa neuloitusta käytetään hoidettaessa esimerkiksi nivelalueen oireita ja heijastekivun alueita. DN-hoito stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja. Hoito poikkeaa kiinalaisesta akupunktiosta siten, että akupunktiossa hoidetaan meridiaaneilla eli energiakanavilla olevia akupisteitä kiinalaisen lääketieteen mukaisesti. Dry needling ei siis ole akupunktiohoitoa.

Trigger-pisteet (TrP) ovat herkkiä tai kipeitä pisteitä lihaksessa jotka tuntuvat pinnallisissa lihaksissa kireinä juosteina tai hernemäisinä pisteinä. Kireät juosteet ovat jatkuvasti lyhentyneessä tilassa olevia lihassyitä. Tämä lyhentynyt tila estää lihasta toimimasta sille ominaisella tavalla heikentämällä sen aineenvaihduntaa paikallisesti.

Trigger-pisteet aktivoituvat yleensä toistuvan rasituksen, stressin tai kohonneen verenpaineen aiheuttamana tai esimerkiksi happamoituneen kehon muodostamana. Myös kroonisesta kivusta kärsiville kehittyy TrP:itä. Trigger-pisteille on tyypillistä heijastekipu. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidettava piste voi sijaita yllättävän kaukana varsinaisesta kipualueesta.

Kesto: 40 / 55min

Hinta: 58 / 60 €

( HUOM !!! Opiskeluni on noin puolessä välissä- harjoitushoitoja on säännöllisesti tarjolla edullisempaan hintaan. )

Tavallisempia oireita purennan toimintahäiriöstä ovat mm. : leukaniveläänet, kipua leukanivel-ja purentalihasten alueella, kasvojen alueen kiputilat sekä päänsärky.

Hinta:

58 € / 40min

60 € / 55min

 

Toimii kivun lievittäjänä, parantaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa kireältä alueelta, tukee ja korjaa esim.ryhtiä ja lisää liikelaajuutta. Kinesioteippi nostaa kevyesti ihon pintaa seuraavasta fascia eli lihaskalvokerroksesta jolloin aineenvaihdunta pääsee vilkastumaan kivuliaalla alueella.

Hinta: +8 € (suppea alue)
+12 € (laajempi alue)

Tens eli sähköhoitoa voidaan käyttää mm.Kivun hoidon tukena ja lievittää jo kroonistunutta aluetta.

Hinta: 30 €
(Sisältää laitteen kotiin + opastus)

Rentoutushoito jossa käsitellään istuma-asennossa pään aluetta erilaisilla otteilla mm.painelulla,
rapsuttelulla ja rauhoittavilla pyörivillä liikkeillä.

Kesto: n.40 min
Hinta: 45 €

Rentoutushoito jossa käydään yleisimmät vyöhykealueet / pisteet jalkapohjasta läpi. Hoidon päätteeksi
käsitellään kasvo- ja niskan alue rauhallisella, rentouttavalla hieronnalla.

Kesto: 55 min
Hinta: 58 €

Rentoutushoito jossa käydään meridiaaneja eli energiaratoja läpi. Hoidossa aloitettaan perinteisellä
jalkahoidolla jossa käsitellään varpaat ja jalkapohja rauhallisilla sekä rytmikkäillä liikkeillä. Hoidon lopuksi
siirrytään tekemään kasvohoito ohuen liinan läpi jossa painellaan kasvojen pisteitä.

Kesto: 45 min
Hinta: 40 €

Korvakynttilä asetetaan hellästi korvakäytävän suulle. Kevyt alipaine ja liekin liikkeet aikaansaavat
värähtelyaaltoja. Tällä tavoin saadaan vilkastettua aineenvaihduntaa korvan alueella sekä ilma
tehokkaammin kiertämään korva-poski- ja nenäonteloissa.

Hinta: 25 €

Maksutavat

Käteinen, Pankki / luottokortti, EazyBreak, ePassi & SmartumPay, Eazybreak hyvinvointi ja ePassi hyvinvointi