Hinnasto

Valmennukset, kurssit & Workshopit

Soundful Yin® -jooga yhdistää äänimaljat, Yin-joogan sekä lempeän kosketuksen.

Yin-jooga etenee rauhallisesti ja asennoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Yin-joogassa ei haeta aktiivisia venytyksiä, eikä mennä kehon äärirajoille.

Olennainen osa Soundful Yin® -tuntia on se, että tunnilla soitetaan äänimaljoja ja koshikelloja taustalla harjoituksen ajan. Lisäksi ohjaaja käy myös jokaisen joogin luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla maljoilla keholla sekä lempeästi koskettaen. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn avulla.

Tervetuloa lempeälle, hyvinvointia tukevalle Soundful Yin® -tunnille.

Tunnin ohjaaja Tanja Reijomaa, äänimaljahoitaja, kalevalainen jäsenkorjaaja ja yin-joogaohjaaja
Maksu suoraan Tanjalle

Ajankohta:  Ke 11.1.2023 & 18.2 

Hinta: 32 € /hlö

 

Suosittu liikuntaryhmä uusitulla sisällöllä! Valmennusaika 15.1 – 27.5

Tarkempi kuvaus kuvaus: Palvelut/ kurssit,pienryhmävalmennus.

Valittavana sinulla on kaksi erilaista pakettia: BASIC- paketti sisältää ohjatut tapaamiset, kehonkoostumusmittauksen 2x sekä kaupanpäällisenä TREENIKALENTERIN.

PRO-paketti sisältää edellisten lisäksi viikottain vaihtuvan peruskunto-ohjelman, jossa liikunnan kuormitusta lisätään asteittain kuntoa kohottaen ja asiakkaan toiveet huomioiden.

Sunnuntaisin kokoonnumme Hyvinvoinnin tiloissa ja teemana näillä kerroilla on herätellä syvät lihaksemme ja vahvistaa niitä monipuolisesti. Alkuviikkojen ajan torstaisin tapaamme myös Hyvinvoinnissa vahvistaen isoja lihaksia. Kevään edetessä suuntaaamme Turengin keskustan läheisyyteen  ja haetaan tuntumaa metsiin, portaisiin ja mäkiin. 

Suuren suosion edellisellä kurssilla saanut kehonkoostumusmittaus  kuuluu alussa ja lopussa molempiin paketteihin mutta se ei ole pakollinen ( ja punnitus jos haluaa). Lisäksi joka kuukausi on oma teemakuukausi ruokavalioon liittyen ja tähän liittyen saa halutessaan kotitehtäviä kokkailun merkeissä sekä reseptivinkkejä.

KAUPAN PÄÄLLE TREENIKALENTERI

Hinta:  BASIC- paketti 310 ,- tai voit maksaa kätevästi kuukausittain   4 x 83,- / kk

            PRO- paketti     410,- tai erissä kuukausittain 4 x 108,- / kk

 Haluatko aloittaa yhteisen harrastuksen puolison kanssa?  -10% molempien maksusta

 Oletko vuorotyöläinen? Nyt sinut on huomioitu !   -15% hinnasta pois

Tapaamiskertojamme ovat: Su: klo:17.15-18  / to 18-19

 

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa erikseen yksilöllinen ravintovalmennuksen, joka sisältää:

 • kartoituksen alussa, puolivälissä ja lopussa
 • henkilökohtaiset tapaamiset ja puhelinyhteydet 3- 6 kertaa
 • tavoitteiden tarkastelu ja puolessa välissä tehtävä kehonkoostumusmittaus
 • raportit sähköpostiisi tapaamistemme jälkeen
 • yhteydenotot tapaamistemme välissä.

Valmennuksen hinta kevään ajalta : 4kk   360 € TAI 4 x 95 €/kk. Ole yhteydessä Helenaan suoraan jos haluat kuulla lisää 050 3218047 tai

Valmennuksessa teemme mm. ryhtiä, liikkuvuutta ja tasapainoa parantavia liikkeitä, vahvistamme syvienlihaksien toimintaa Helenan opastaessa, sivuamme myös lantionpohjan lihasten tärkeyttä ryhtimme kannattajana. Charlotan kerroilla  keskitytään vahvistamaan, voimistamaan ja venyttämään liikesarjoilla voimaa ja tasapainoa kehoon sekä  avaamme pitkillä ja rauhallisilla venytyksillä kehon kireyksiä.

Valmennus soveltuu kaiken ikäisille liikkujalle, joka haluaa monipuolisesti huoltaa omaa kehoaan ja opetella rentoutumista ja läsnäoloa.

Ajankohdat:

Sunnuntaisin alk. 15.1 klo: 18.15 – 19.15

( ei vk 8 )

Tapaamiset 11 x Kurssin päätteeksi 2 korvauskertaa, johon voit osallistua, vaikka olisitkin päässyt jokaiselle tapaamiselle. 

Hinta:

170€ / hlö 11 x ( yht.13 )

 

 

Kevään kestävä valmennus auttaa sinua löytämään oman tapasi syödä terveellisesti!

Valmennuksen tavoitteena on löytää jokaiselle sopiva yksilöllinen tapa syödä ja liikkua. Pääpaino on ravitsemuksessa.

Kyse ei ole kuurista tai ihmedieetistä vaan siitä että muutamme omia tottomuksia pikku hiljaa kohti terveellisempää elämäntapaa. Valmennus ei anna grammantarkkoja ruokamääriä, tiukkoja kuntosalitreenjä tai tyhjän vatsan aamulenkkejä. Tarkoitus on tehdä pysyviä muutoksia elämäntapoihin, omaa kehoa lempeästi kuunnellen. Hyvä olo syntyy nauttimalla keholle optimaalisessa muodossa olevaa ravinnerikasta ravintoa. Ja mikä parasta, se voi olla herkullista!

Valmennuksen jälkeen tiedät, mitä kehosi tarvitsee ja mikä on sille parasta, millaisia tuotteita valitset kaupasta, miten voit herkutella tervellisesti ja hyvällä omallatunnolla, miten siirrät hyvät valinnat helpoksi rutiineiksi arkeesi.

Kevyempänä kesään – pienryhmävalmennus sisältää:

 • alkukartoituksen sekä palautuskeskustelun
 • kehonkoostumusmittaukset alussa- ja lopussa
 • 5 ryhmätapaamista 2h/ kerta, viimeisellä kerralla 3h. Jokaisella kerralla oma teema
 • Liikuntakerrat sunnuntaisin maaliskuun ajan 4x 45min
 • Orientaatio- ja kotiharjoituksia tapaamisten välillä mm.liikutateema kk saat 4 x harjoitusvideoita
 • oma WhatsApp-ryhmä, jossa myös ohjaajat mukana
 • Kaupassa käynti yhdessä
 • sähköpostituen ohjaajilta sovittuina aikoina
 • viimeisen kerran iltapala- aineet

YLLÄTYSLAHJAN VIIMEISELLÄ TAPAAMISKERRALLA

Pienryhmävalmennus alkaa ma 16.1.2023 klo: 18.15-20.15 ja päättyy 8.5 klo:17.15- 20.15.

Muut tapaamiskerrat ovat: 20.2, 20.3, 17.4 kauppareissu

Hinta:  450,- TAI voit maksaa kerran kuukaudessa tapaamiskertojemme yhteydessä 4 x 116 € .  Valmennus toteutuu 5 osallistujalla ja max.määrä on 7 hlöä.

Valmennuksen pitää ravintovalmentajat; Charlotta Forsman & Helena Vilen

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa erikseen yksilöllinen ravintovalmennuksen, joka sisältää:

 • kartoituksen alussa, puolivälissä ja lopussa
 • henkilökohtaiset tapaamiset ja puhelinyhteydet 3- 6 kertaa
 • tavoitteiden tarkastelu ja puolessa välissä tehtävä kehonkoostumusmittaus
 • raportit sähköpostiisi tapaamistemme jälkeen
 • yhteydenotot tapaamistemme välissä.

Valmennuksen hinta kevään ajalta : 4kk   360 € TAI 4 x 95 €/kk. Ole yhteydessä Helenaan suoraan jos haluat kuulla lisää 050 3218047 tai hyvinvointia.vilen@gmail.com

Asiakkaiden toiveista koottu tiiviskurssi rentoutumiselle!

Tunnin aikana teemme lempeitä venytyksiä läsnäoloa harjoitellen ja rauhassa hengitellen. Haemme itsellemme sopivan asennon olla, venyttää ja rauhoittua. Pitkä loppurentoutus takaa chillin olon aloittaa uusi viikko!

Kurssi toteutuu 4hlöllä ja ryhmään mahtuu 6hlöä.

Ajankohta: Su 22.1 – 19.2 klo: 19.30 – 20.30

Hinta: 70 €/ hlö

 

Illan aikana kerrotaan tiivistetysti miksi ja miten sinun tulisi huomioida lantionpohjasi hyvinvointi. Saat vinkkejä matkaasi, jolla pääset hyvin alkuun vahvistamaan lantionpohjan lihaksia.
Jos innostut asiasta pääset mainiosti jatkamaan Hyvinvoiva lantionpohja-kurssille, josta saat kattavan paketin huoltamaan,vahvistamaan ja ennalta ehkäisemään lantionpohjan lihaksistoa.

Ajankohta: Ma 23.1.2023 Klo: 18.30 – 19.45

Hinta: 25€/ hlö

Aloitetaan sointukylpy neljän ilmansuunnan, neljän elementin, ohjatulla, lyhyellä “Parantava kehä” läsnäoloharjoituksella. Sinä saat harjoituksen aikana olla omassa rauhassasi, omalla paikallasi. Harjoituksen jälkeen pulahdetaan äänimaljojen lempeisiin sointuihin.

Ikivanhan viisauden mukaan voimme tasapainottaa elämäämme neljän luonnon elementin kautta. Ihminen tarvitsee elääkseen vettä, ilmaa, maata ja tulta. Maapallomme tarvitsee näitä elämän eri elementtejä. Olet tulta, maata, vettä ja ilmaa, kuten kaikki muutkin, mutta omalla ainutlaatuisella tavallasi. Jos joskus haluat tutkia elämääsi ja suuntaa, jota kohden haluat kulkea, voit tutkia matkaasi parantavan kehäsi äärellä.

Harjoitusta varten tarvitset kiven, kynttilän, sulan ja vesilasin. Niistä muodostamme parantavan kehän. Sointukylpyyn tullessasi voit ottaa mukaasi oman kiven, kynttilän, sulan ja vesilasin, mutta minä otan myös mukaani tarvikkeita.
Maksu suoraan Tanjalle.

Ajankohta: 

Ke 25.1 klo: 17.30 – 18.45

Hinta: 25 €

UUSITTU SISÄLTÖ!!
Tutustumme lantionpohjan sekä keskikehon anatomiaan kurssin aikana jotta ymmärrämme paremmin mitkä kaikki asiat vaikuttavat lantionpohjan toimintaan. Ennakoi ja opi tunnistamaan lantionpohjasi kunto!
Jokaisella kerralla teemme rentouttavia- ja vahvistavia harjoituksia sekä kertaamme edellisen kerran asiat. Saat viikottain videon, joiden avulla harjoittelu on helpompaa.

Kurssi kokoontuu 3 x ma klo: 18.30 ( 30.1, 6./13.2) sekä 3 x to klo: 19.15 ( 23.2, 9./16.3)
Voit osallistua myös ZOOMin kautta!

Kurssi soveltuu kaiken ikäisille, myös ennalta ehkäiseväksi. Myös nuorilla saattaa olla haasteita jo lantionpohjan lihaksien kanssa, joka saattaa johtua lihaksiston liiallisesta kireydestä.

Kurssi toteutuu 4hlöllä ja ryhmään mahtuu 6hlöä.

 

Hinta: 74€

Rentoutetaan niskan ja pään aluetta 75min aikana  mm. venytellen, painaen akupisteitä, käymällä purentalihaksia sekä kaulan aluetta ja kaiken kruunaa Qua sha-kampa käsittely kasvoille. Tätä et voi missata jos rakastat pään alueen hemmottelua! Hintaan sisältyy Qua sha-kampa. 

Tätä et voi missata jos rakastat pään alueen hemmottelua!

Ajankohdat:

Keskiviikot 1.2 &  12.4 klo: 18.30 – 19.45

Hinta: 40 € / hlö ( jos sinulla on jo oma kampa, ota mukaasi- hinta 27 € )

Suositut  HyvinVointia Keholla&Mielelle-päivät nyt kahden yrittäjänaisen yhteisillä tuotteilla!

18.2 Sointushindo 1.15 min
Pulahdetaan äänimaljojen aaltoihin hengitellen ja rentoutuen samalla lempeiden shindovenytysten parissa. Hoitajat kiertävät harjoituksen aikana maljojen kanssa salissa sekä tukemassa venytyksiä auttaen kehoa näin rentoutumaan vieläkin enemmän.
1.4 Tunteita ja tuoksuja 1.45 min
Rentoudu shindovenytysten parissa- näiden ja hengityksen avulla voit rentoutua ja päästää irti kehon & mielen jännityksistä. Helena ohjaa ja tukee liikkeitä sinulle sopivaksi.
Tanjan tuoksupajassa osallistujat pääsevät rakentamaan itselleen oman hoitavan voimatuoksunsa.

  Ajankohdat & hinnat:

La 18.2 Sointushindo

Hinta: 32 € / hlö

La 1.4 Tunteita ja tuoksuja

Hinta: 48 € / hlö

 

Tunteita ja Tuoksuja – Hemmottelua lauantaihin!

Heitä hyvästit viikon kiireelle! Rentoudu shindovenytysten parissa- näiden ja hengityksen avulla voit rentoutua ja päästää irti kehon & mielen jännityksistä. Helena ohjaa ja tukee liikkeitä sinulle sopivaksi.

Tanjan tuoksupajassa osallistujat pääsevät rakentamaan itselleen oman hoitavan voimatuoksunsa.

Ajankohdat: 1.4 klo: 10.00 – 12.00

Kesto: 2h
Hinta: 
48 € / hlö

Helli vatsasi hyväksi – kurssi 2 x                      

Perehdymme Foodmap-ajatukseen ja miten voimme saada suolistoamme voimaan paremmin, mitä pitää ottaa huomioon omassa ruokavaliossa, miten lempeä liikunta/ venyttely tukee suolistomme toimintaa. Kahden kerran tiiviskurssilta saat hyvän tieto- ja toimintapaketin oman suolistosi hyvinvointiin.

Kurssin min.määrä 5hlöä/ max.8

Kesto:

Maanantaisin 6.3 & 13.3 klo: 1830 – 19.45

Hinta: 65€ / hlö

Suosittu Retriitti saa kaverikseen sporttisemman version Ojalan mökeillä !!!

Tarkempi aikataulu ohjelmineen löytyy Palvelut/kurssit,pienryhmät lehdeltä.

Keskiviikosta torstaihin kestävä Hemmottelua & Voimaa pitää sisällään mm. reipasta liikuntaa, mindfulness harjoituksia, rentoutumista,  1 kovatempoisemman treenin, dynaamista venyttelyä. Keskiviikko illan päättää jalkahoito, jonko teemme alusta saakka itse ja keräämme luonnosta materiaaleja kylpyveteen. Sen jälkeen on hyvä vetäytyä maukkaan ruoan pariin sekä lämpöisiin löylyihin. . Tortaina tehdään ulkona kovatempoinen treeni, sään salliessa myös venyttelyä.

Pakettiin sisältyy: majoitus Ojalan lomamökeillä, iltaruokailu, aamupalatarpeet, lounas, 6 erilaista / pituista ohjattua harjoitusta sekä jalkahoito tarvikkeet.

Lakanat / pyyhkeet lisämaksusta.

 

Ajankohta:

Ke 17.5 klo: 17.30 – To 18.5 klo: 14.15

Hinta 195 € /hlö

( min.6 osallistujaa / max.8 hlöä)

Viikkotunnit

Shindo venytykset kohdistuvat mm.kehon energiaratoihin eli meridiaaneihin. Venytykset tuovat energiaradat kehosta esiin ja venytysten avulla on mahdollisuus avata tukkoisuutta ja tasapainottaa niitä. Talvisin myös käytämme lämmintä vesipulloa tehostamaan venytyksiä ja rentoutumista.

Jomon venytykset kohdistuvat enemmän rankaan sekä nivelten liikkuvuuden lisäämiseen kiertojen ja taivutusten avulla.

Ajankohdat:
Ke 11.1 – 24.5  klo: 11.00-12.00

( ei vk 9)

Hinta: 14 € / krt

Hoidot

Hieronta
(sis. Klassinen hieronta, Urheiluhieronnan otteita, Triggerpistekäsittely, Nivelten mobilisointi, MET-Tekniikka, Kivun hoito, Fascia käsittely, Kinesioteippaus 1.kerta ja  nyt myös Dry Needling- neuloitusta!!!

Hartiaseutu:
Kesto: 35 min
Hinta: 53 €

Puolihieronta:
Kesto: 50 min
Hinta: 58 €

Lyhyt kokovartalo:
Kesto: 65 min
Hinta: 66 €

Kokovartalohieronta:
Kesto: 85 / 110 min
Hinta: 80  / 85 €

Akuutti hieronta-aika:                                                                         Kesto: 30 min  ( sis.tarvittaessa Dry Needling-kuivaneuloituksen)                Hinta: 43 €

 

 

 

Dry needling (DN) eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Nimensä mukaisesti kehon sisään ei injektoida mitään vaan hoito perustuu pelkästään neulan aikaansaamaan vaikutukseen. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja.

Dry needling-hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa (myofaskia) sijaitsevia triggerpisteitä (TrP). Pinnallisempaa neuloitusta käytetään hoidettaessa esimerkiksi nivelalueen oireita ja heijastekivun alueita. DN-hoito stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja. Hoito poikkeaa kiinalaisesta akupunktiosta siten, että akupunktiossa hoidetaan meridiaaneilla eli energiakanavilla olevia akupisteitä kiinalaisen lääketieteen mukaisesti. Dry needling ei siis ole akupunktiohoitoa.

Trigger-pisteet (TrP) ovat herkkiä tai kipeitä pisteitä lihaksessa jotka tuntuvat pinnallisissa lihaksissa kireinä juosteina tai hernemäisinä pisteinä. Kireät juosteet ovat jatkuvasti lyhentyneessä tilassa olevia lihassyitä. Tämä lyhentynyt tila estää lihasta toimimasta sille ominaisella tavalla heikentämällä sen aineenvaihduntaa paikallisesti.

Trigger-pisteet aktivoituvat yleensä toistuvan rasituksen, stressin tai kohonneen verenpaineen aiheuttamana tai esimerkiksi happamoituneen kehon muodostamana. Myös kroonisesta kivusta kärsiville kehittyy TrP:itä. Trigger-pisteille on tyypillistä heijastekipu. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidettava piste voi sijaita yllättävän kaukana varsinaisesta kipualueesta.

Kesto: 40 / 55min

Hinta: 58 / 60 €

( HUOM !!! Opiskeluni on noin puolessä välissä- harjoitushoitoja on säännöllisesti tarjolla edullisempaan hintaan. )

Tavallisempia oireita purennan toimintahäiriöstä ovat mm. : leukaniveläänet, kipua leukanivel-ja purentalihasten alueella, kasvojen alueen kiputilat sekä päänsärky.

Hinta:

58 € / 40min

60 € / 55min

 

Toimii kivun lievittäjänä, parantaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa kireältä alueelta, tukee ja korjaa esim.ryhtiä ja lisää liikelaajuutta. Kinesioteippi nostaa kevyesti ihon pintaa seuraavasta fascia eli lihaskalvokerroksesta jolloin aineenvaihdunta pääsee vilkastumaan kivuliaalla alueella.

Hinta: +8 € (suppea alue)
+12 € (laajempi alue)

Tens eli sähköhoitoa voidaan käyttää mm.Kivun hoidon tukena ja lievittää jo kroonistunutta aluetta.

Hinta: 30 €
(Sisältää laitteen kotiin + opastus)

Rentoutushoito jossa käsitellään istuma-asennossa pään aluetta erilaisilla otteilla mm.painelulla,
rapsuttelulla ja rauhoittavilla pyörivillä liikkeillä.

Kesto: n.40 min
Hinta: 45 €

Rentoutushoito jossa käydään yleisimmät vyöhykealueet / pisteet jalkapohjasta läpi. Hoidon päätteeksi
käsitellään kasvo- ja niskan alue rauhallisella, rentouttavalla hieronnalla.

Kesto: 55 min
Hinta: 58 €

Rentoutushoito jossa käydään meridiaaneja eli energiaratoja läpi. Hoidossa aloitettaan perinteisellä
jalkahoidolla jossa käsitellään varpaat ja jalkapohja rauhallisilla sekä rytmikkäillä liikkeillä. Hoidon lopuksi
siirrytään tekemään kasvohoito ohuen liinan läpi jossa painellaan kasvojen pisteitä.

Kesto: 45 min
Hinta: 40 €

Korvakynttilä asetetaan hellästi korvakäytävän suulle. Kevyt alipaine ja liekin liikkeet aikaansaavat
värähtelyaaltoja. Tällä tavoin saadaan vilkastettua aineenvaihduntaa korvan alueella sekä ilma
tehokkaammin kiertämään korva-poski- ja nenäonteloissa.

Hinta: 25 €

Maksutavat

Käteinen, Pankki / luottokortti, EazyBreak, ePassi & SmartumPay, Eazybreak hyvinvointi ja ePassi hyvinvointi