Hoidot

Hoidot jotka parantaa

Tarjoan erilaisia hoitoja joihin kuuluu: TENS- hoito, Kinesioteippaus, Purentalihasten täsmähoito, Korvakynttilänpoltto, Intialainen Päänhieronta, Rentouttava Jalkavyöhykehyketerapia ja Shindohoito. Lisätietoa löydät alapuolelta.

Hieronta

Klassista hierontaa jossa apuna käytän paljon erilaisia hierontaa tukevia tekniikoita joita olen vuosien varrelta saanut matkaani erilaisista kursseilta, viimeisempänä Hierojan Erikoisammattitutkinnosta.

Tekniikoita ( mm.Triggerpainantaa, Fasciakäsittelyä, Nivelten mobilisointia, MET-Tekniikkaa, imukuppuhierontaa, urheiluhieronnan otteita ) muutetaan hierottavalle alueelle sopivaksi.

Tens- hoito

Tens eli sähköhoitoa voidaan käyttää mm. Kivun hoidon tukena ja lievittää jo kroonistunutta aluetta.

Kinesioteippaus

Toimii kivun lievittäjänä, parantaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa kireältä alueelta, tukee ja korjaa esim.ryhtiä ja lisää liikelaajuutta. Kinesioteippi nostaa kevyesti ihon pintaa seuraavasta fascia eli
lihaskalvokerroksesta jolloin aineenvaihdunta pääsee vilkastumaan kivuliaalla alueella.

Purentalihasten täsmähoito

Tavallisempia oireita purennan toimintahäiriöstä ovat mm. : leukaniveläänet, kipua leukanivel-ja purentalihasten alueella, kasvojen alueen kiputilat. Oireita voidaan helpottaa purentalihaksia hoitomalla, sekä tekemällä esim. leukajumppaa.

Shindohoito

Rentoutushoito jossa käydään meridiaaneja eli energiaratoja läpi. Hoidossa aloitettaan perinteisellä jalkahoidolla jossa käsitellään varpaat ja jalkapohja rauhallisilla sekä rytmikkäillä liikkeillä. Hoidon lopuksi siirrytään tekemään kasvohoito ohuen liinan läpi jossa painellaan kasvojen pisteitä. Tämä hoito pysäyttää hetken ja kehosi todella pääsee rentoutumaan!

Intialainen päänhieronta

Rentoutushoito jossa käsitellään istuma-asennossa pään aluetta erilaisilla otteilla mm.painelulla,
rapsuttelulla ja rauhoittavilla pyörivillä liikkeillä. Voidaan lievittää päänsärkyä, migreeniä, stressiä ja hoito
vilkastuttaa pään alueen verenkiertoa. Jos nautit pään alueen käsittelystä tämä on Sinun juttusi!

Korvakynttilänpoltto

Hopi-korvakynttilät valmistetaan pellavakankaasta joka on kovetettu puhtaalla mehiläisenvahalla, hunajauutteella sekä perinteisillä intialaisilla yrteillä kuten kamomillalla, salvialla ja kuismalla. Tämä on luonnollinen tapa puhdistaa korvaa vaikuista ja hoitaa tukkoisia onteloita ja erityisesti jos kärsit poskiontelontulehduksista.

Hopi- korvakynttilät ovat saaneet alkunsa Pohjois- ja Etelä Amerikan intiaanikansoista jossa he polttivat toisten heimolaistensa korvia. Tuli joka kynttilän päässä lepattaa kiehtoi heitä ja he uskoivat saavansa taikavoimia : hallintaansa enemmän valoa ja lämpöä.

Korvakynttilä asetetaan hellästi korvakäytävän suulle. Kevyt alipaine ja liekin liikkeet aikaansaavat värähtelyaaltoja. Tällä tavoin saadaan vilkastettua aineenvaihduntaa korvan alueella sekä ilma tehokkaammin kiertämään korva-poski- ja nenäonteloissa.

Rentouttava jalkavyöhyketerapia

Rentoutushoito jossa käydään yleisimmät vyöhykealueet / pisteet jalkapohjasta läpi. Hoidon päätteeksi käsitellään kasvo- ja niskan alue rauhallisella, rentouttavalla hieronnalla. Tämä on oiva tapa rentouttaa mieli ja keho arjen kiireen keskellä!alueen käsittelystä tämä on Sinun juttusi!