HIERONTA PALVELUT

Hoidot jotka parantaa

Tarjoan erilaisia hoitoja joihin kuuluu: TENS- hoito, Kinesioteippaus, Purentalihasten täsmähoito, Korvakynttilänpoltto, Intialainen Päänhieronta, Rentouttava Jalkavyöhykehyketerapia ja Shindohoito. Lisätietoa löydät alapuolelta.

Hieronta

Klassista hierontaa jossa apuna käytän paljon erilaisia hierontaa tukevia tekniikoita joita olen vuosien varrelta saanut matkaani erilaisista kursseilta, viimeisempänä Hierojan Erikoisammattitutkinnosta.

Tekniikoita ( mm.Triggerpainantaa, Fasciakäsittelyä, Nivelten mobilisointia, MET-Tekniikkaa, imukuppuhierontaa, urheiluhieronnan otteita ) muutetaan hierottavalle alueelle sopivaksi.

Purentalihasten täsmähoito

Tavallisempia oireita purennan toimintahäiriöstä ovat mm. : leukaniveläänet, kipua leukanivel-ja purentalihasten alueella, kasvojen alueen kiputilat. Oireita voidaan helpottaa purentalihaksia hoitomalla, sekä tekemällä esim. leukajumppaa.

Hinta:
58 € / 40min
60 € / 55min

Dry Needling

Dry needling (DN) eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa. Nimensä mukaisesti kehon sisään ei injektoida mitään vaan hoito perustuu pelkästään neulan aikaansaamaan vaikutukseen. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja.

Dry needling-hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa (myofaskia) sijaitsevia triggerpisteitä (TrP). Pinnallisempaa neuloitusta käytetään hoidettaessa esimerkiksi nivelalueen oireita ja heijastekivun alueita. DN-hoito stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja. Hoito poikkeaa kiinalaisesta akupunktiosta siten, että akupunktiossa hoidetaan meridiaaneilla eli energiakanavilla olevia akupisteitä kiinalaisen lääketieteen mukaisesti. Dry needling ei siis ole akupunktiohoitoa.

Trigger-pisteet (TrP) ovat herkkiä tai kipeitä pisteitä lihaksessa jotka tuntuvat pinnallisissa lihaksissa kireinä juosteina tai hernemäisinä pisteinä. Kireät juosteet ovat jatkuvasti lyhentyneessä tilassa olevia lihassyitä. Tämä lyhentynyt tila estää lihasta toimimasta sille ominaisella tavalla heikentämällä sen aineenvaihduntaa paikallisesti.

Trigger-pisteet aktivoituvat yleensä toistuvan rasituksen, stressin tai kohonneen verenpaineen aiheuttamana tai esimerkiksi happamoituneen kehon muodostamana. Myös kroonisesta kivusta kärsiville kehittyy TrP:itä. Trigger-pisteille on tyypillistä heijastekipu. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidettava piste voi sijaita yllättävän kaukana varsinaisesta kipualueesta.

Kesto: 40 / 55min

Hinta: 58 / 60 €

Kinesioteippaus

Toimii kivun lievittäjänä, parantaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa kireältä alueelta, tukee ja korjaa esim.ryhtiä ja lisää liikelaajuutta. Kinesioteippi nostaa kevyesti ihon pintaa seuraavasta fascia eli
lihaskalvokerroksesta jolloin aineenvaihdunta pääsee vilkastumaan kivuliaalla alueella.

Hinta:
+8 € (suppea alue)
+12 € (laajempi alue)

Tens- hoito

Tens eli sähköhoitoa voidaan käyttää mm. Kivun hoidon tukena ja lievittää jo kroonistunutta aluetta.

Hinta:
30 €
(Sisältää laitteen kotiin + opastus)

Shindohoito

Rentoutushoito jossa käydään meridiaaneja eli energiaratoja läpi. Hoidossa aloitettaan perinteisellä jalkahoidolla jossa käsitellään varpaat ja jalkapohja rauhallisilla sekä rytmikkäillä liikkeillä. Hoidon lopuksi siirrytään tekemään kasvohoito ohuen liinan läpi jossa painellaan kasvojen pisteitä. Tämä hoito pysäyttää hetken ja kehosi todella pääsee rentoutumaan!

Kesto: 45 min
Hinta: 40 €

Intialainen päänhieronta

Rentoutushoito jossa käsitellään istuma-asennossa pään aluetta erilaisilla otteilla mm.painelulla,
rapsuttelulla ja rauhoittavilla pyörivillä liikkeillä. Voidaan lievittää päänsärkyä, migreeniä, stressiä ja hoito
vilkastuttaa pään alueen verenkiertoa. Jos nautit pään alueen käsittelystä tämä on Sinun juttusi!

Kesto: n.40 min
Hinta: 45 €

Rentouttava jalkavyöhyketerapia

Rentoutushoito jossa käydään yleisimmät vyöhykealueet / pisteet jalkapohjasta läpi. Hoidon päätteeksi käsitellään kasvo- ja niskan alue rauhallisella, rentouttavalla hieronnalla. Tämä on oiva tapa rentouttaa mieli ja keho arjen kiireen keskellä!alueen käsittelystä tämä on Sinun juttusi!

Kesto: 55 min
Hinta: 58 €

Korvakynttilänpoltto

Hopi-korvakynttilät valmistetaan pellavakankaasta joka on kovetettu puhtaalla mehiläisenvahalla, hunajauutteella sekä perinteisillä intialaisilla yrteillä kuten kamomillalla, salvialla ja kuismalla. Tämä on luonnollinen tapa puhdistaa korvaa vaikuista ja hoitaa tukkoisia onteloita ja erityisesti jos kärsit poskiontelontulehduksista.

Hopi- korvakynttilät ovat saaneet alkunsa Pohjois- ja Etelä Amerikan intiaanikansoista jossa he polttivat toisten heimolaistensa korvia. Tuli joka kynttilän päässä lepattaa kiehtoi heitä ja he uskoivat saavansa taikavoimia : hallintaansa enemmän valoa ja lämpöä.

Korvakynttilä asetetaan hellästi korvakäytävän suulle. Kevyt alipaine ja liekin liikkeet aikaansaavat värähtelyaaltoja. Tällä tavoin saadaan vilkastettua aineenvaihduntaa korvan alueella sekä ilma tehokkaammin kiertämään korva-poski- ja nenäonteloissa.

Hinta: 25 €

Maksutavat

Käteinen, Pankki / luottokortti, ePassi & SmartumPay hyvinvointi- ja ePassi hyvinvointi etu