Olen Koulutettu hieroja Helena Vilen.

Valmistuin v.1999 Hierojan Ammattitutkintoon klassiseksi hierojaksi ja heti seuraavana vuonna perustin yritykseni Turenkiin

Muutettuani Keskukujalle, takaisin katutasoon, sain vihdoin itselleni pienen ja tunnelmallisen liikuntatilan, jossa pidän ohjattuja pienryhmävalmennuksia mm. liikunta- ja painonpudotusryhmiä, lantionpohja vahvaksi alkeis-ja jatkoryhmiä, Ryhti- ja kehonhuoltoryhmiä, Jomon-shindo venyttelyä, Fascia- ja Powermethod, Roller, Footbicja kahvakuula sekä ulkotreenit workshoppeja ja teematunteja. Lauantain suositut Hemmottelupäivät ovat tarkoitettu itsensä kuuntelulle ja rauhoittautumiselle- ajan vain itsensä hoitamiseen.

Olen yrittäjyyteni ajan aktiivisesti kouluttanut itseäni, jotta voisin palvella asiakkaitani paremmin ja monipuolisemmin erilaisilla hierontaotteilla. Se saikin minut lähtemään opiskelemaan Hierojan Erikoisammattitutkintoa, josta valmistuin tammikuussa 2018, jolloin 2 vuoden uurastus oli ohi.

Helena Vilen

Koulutettu hieroja, EAT,
Ryhmäliikuntaohjaaja

Minulla on runsaasti kokemusta eri-ikäisten asiakkaiden tuki- ja liikuntaelimistön oireiden hoidosta. Hoito-otteeni tunnetaan napakkana mutta silti rauhallisena & rentouttavana. Erikoisammattitutkinto toi paljon uutta hoito-otteisiin: lihaskalvo eli fasciakäsittelyn sekä mobilisoivan ja urheiluhieronnan tekniikoita. Vipuvarsitekniikoilla saadaan lisättyä niveleen sen luonnollista liikkuvuutta ja lisättyä nivelten ja sidekudosten aineenvaihduntaa sekä lievittää kipua. Triggerpisteitä käsittelemällä saadaan hoidettua jo kroonistuneita kipualueita. 

Sähköhoitoa eli TENS- hoitoa
voidaan käyttää hieronnan tukena lievittämään akuutteja & kroonistuneita kiputiloja. Tällä tavoin saadaan myös ääreisverenkierrossa aktivaatiota aikaan. Kinesioteippauksella saadaan hyvä jatkumo vielä useamman päivän ajaksi käsittelyn jälkeen. Purentalihasten käsittely on yksi mahdollisuus poistaa päänsärkyjä ja pään alueen vaivoja. Imukuppi- ja magneettikivihieronnalla saadaan nopeasti vilkastettua verenkiertoa ongelmallisella alueella jolloin se lämpiää ja rentoutuu nopeammin.

Hierojan Erikoisammattitutkinto mahdollisti myös sen että voin ottaa hierojaopiskelijoita vastaanotolleni harjoitteluun; ohjata, opastaa ja neuvoa heitä, käydä oppilaitoksissa ottamassa Näyttötutkintoja ja arviointeja vastaan sekä lähteä vaikkapa koulutustehtäviin hierontaan liittyvissä asioissa.

Tervetuloa Hyvinvointiin- hoitoa Keholle & Mielelle!

Nähdään HyvinVoinnissa!

– Helena

osteopatia_ eläinosteopaatti

Heidi Ruuskanen

Osteopaatti / eläinosteopaatti

Olen nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö (Valviran Terhikki) ja suorittanut 4-vuotisen ammattikorkeakoulututkinnon. (AMK). Valmistuin Eläinosteopaatiksi, PGCert, Englannissa elokuussa 2020. Hoidan pääasiassa hevosia ja koiria Kanta-Hämeen alueella. Osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön toiminnallisten vaivojen kliinisen tutkimisen, diagnosoinnin ja manuaalisesti suoritettavan hoidon erikoisala. Osteopaatti hoitaa kaiken ikäisiä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista kärsiviä henkilöitä. Hoitomenetelminä käytetään mm. nivelten manipulaatio- ja artikulaatiotekniikoita, pehmytkudosten käsittelyä sekä venytystekniikoita. Asiakasta ohjataan myös omaan aktiiviseen harjoitteluun. Minulla on HyvinVoinnin yhteydessä oma vastaanottotila. Voit tutustua minuun ja palveluihini: osteopaattiheidi.fi tai ota yhteyttä: osteopaattiheidi@gmail.com

Tanja Reijomaa

Bloomington on holistiseen hoitamiseen erikoistunut ekologinen kauneushoitola ja hyvinvoinnin huoltamo Hämeenlinnassa idyllisellä Suomen Kasarmin alueella, kaupungin keskustassa kauppakeskuksen kupeessa. www.Bloomington.fi

meridiaani venyttely_ kiinalainen venyttely

Maria Hammarberg

Liikunnan & Hyvinvoinnin ammattilainen

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, terveydenedistäjä (AMK), Shindo-ohjaaja, -hoitaja ja -kouluttaja sekä koulutettu hieroja. Opiskelen parasta aikaa akupunktiota. Olen HyvinVoinnissa tekemässä Shindo- ja akupunktiohoitoja kerran kuukaudessa, perjantaisin. Voit tutustua minun ja palveluihini: ilopisama.com tai ota yhteyttä: ilopisama@gmail.com

Charlotta Forsman

FAF Gym Trainer 2009, FAF Nutrition Coach-ravintovalmentaja, Yoga Teacher E-RYT 200 vuodesta 2010, Health Coach 2014, Certified Yin Yoga Teacher 2014, YACEP Continuing Education Provider vuodesta 2020, Liikunnan yhteiskuntatieteiden maisteriopinnot valmistumassa.